Adverteren

Facings-tanden.nl is een informatieve site waar maandelijks duizenden bezoekers hun vragen beantwoord zien over hun facings.

Facings-tanden.nl is niet alleen een grote bron van informatie over facings en alles wat daarbij komt kijken, van vervaardiging, tot kosten en onderhoud. Facings-tanden.nl is tevens een manier om de tandheelkundige patiënt, in contact te brengen met een tandarts die gespecialiseerd is in het vervaardigen van facings.

Heeft u een bedrijf in de tandheelkundige branche?

Voor bedrijven werkzaam in de tandheelkunde of tandheelkundige professionals bestaat er de mogelijkheid om te adverteren op deze website. Wilt u een banner plaatsen of wilt u andere mogelijkheden bespreken, neemt u dan contact op met info@facings-tanden.nl .

Bent u tandarts en heeft u affiniteit met facings en cosmetische tandheelkunde?

Dan kunt u zich laten vermelden in ons specialisten register. Uw praktijk zal getoond worden op een handige interactieve kaart zodat patiënten uit uw eigen regio u makkelijk kunnen vinden. Uw adresgegevens en telefoonnummer en een link naar uw eigen website zullen worden getoond. Ook kunnen uw nieuwe patiënten een handige routebeschrijving krijgen naar uw praktijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@facings-tanden.nl